Lidl откри 10-ия си магазин в Пловдив

Инвестицията е за над 15 млн. лева

09.12.2023 11:00:00 | Пловдив

лого

Lidl откри 10-ия си магазин в град Пловдив, който се намира на бул. „Пещерско шосе” 153а. Това е 122-ят обект на веригата в страна, а инвестицията в него е за над 15 млн. лв. Така с отварянето му Лидл България дава възможност на повече потребители да се възползват от качествени продукти на оптимални цени.

Най-новият Lidl в Пловдив е първият магазин на веригата в града, който ще предлага прясно изпечено българско пиле. Обектът разполага и с шест каси на самообслужване, а електронните ценови табели са още едно нововъведение, което допринася за модерната визия на просторната търговска зала от цели 1408 кв. м. За тази атмосфера благоприятстват и вътрешните щори, които придават още по-уютен вид на магазина. А за бързото и удобно пазаруване, с което са свикнали клиентите на Lidl, има и обширен паркинг със 101 места.

Обектът отговаря на най-новите съвременни технологични и екологични стандарти. Следвайки стратегията за модернизация и благоустройство на магазините си, и този е с модерно оборудване от висок клас за енергийна ефективност и LED осветление.

По традиция всички посетители на Lidl в деня на откриването са посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките.

През цялата 2023 г. компанията продължава устойчивото разрастване на търговската си мрежа. Чрез топ локации, модерна визия и новаторски подход смарт дискаунтърът осигурява още повече възможности за умно пазаруване на своите клиенти, без да се налага да избират между цена или качество, бързина или внимателно селектиран асортимент.

За контакт


Сподели

Покажи още