Lidl посреща Коледа с пуйка на топ цена

18.12.2023 11:00:00 | София

лого

Смарт дискаунтърът Lidl ще предложи на своите клиенти класическо празнично ястие – прясна изчистена пуйка на топ цена от 8,99 лв/кг. В периода от 18.12 до 24.12 във всички 124 магазина от веригата коледното настроение ще бъде на висота с качественото пуешко месо, изобилие от деликатеси Deluxe и шоколадови изкушения Favorina.

Освен пуйка, на специални цени ще са и всички важни продукти за празничните дни в края на годината. За постната трапеза на Бъдни вечер на специални цени ще са белият бланширан ориз, листата за зелеви и лозови сърми, зрелият фасул и лютеницата. За коледния обяд или вечеря в брошурата ще откриете още свински врат с кост XXL, зимна наденица с праз, разнообразие от пенливи вина и просеко, както и свежи мандарини и портокали. А ценителите на мезетата ще имат възможност да избират от качествени колбаси, сирена, ядки и сушени плодове на специални цени.

А за клиентите, които все още не са открили идеалния подарък за Коледа, Lidl ще предложи и различни видове марков алкохол, козметични комплекти и така желаните от децата дървени влакчета, кукленски кухни и колички.

И тази Коледа всички клиенти на Lidl могат да се възползват от умния начин на пазаруване във всяко едно отношение - от подредбата на продуктите в залата и предварително подбрания асортимент, които пестят време и правят пазаруването още по-приятно и удобно, през оптималното съотношение качество-цена до богатото разнообразие от висококачествени собствени марки на топ цени. Така потребителите пазаруват бързо и лесно и имат възможност да прекарват повече време в компанията на любимите си хора.  

Всички празнични оферти на Lidl можете да видите тук

За контакт


Сподели

Покажи още