лого

Празнуваме

лого

За всички нас, които работим в Lidl, 2010-та година беше много специална – именно тогава отворихме първите си магазини в България. През този период преминахме през много предизвикателства и днес се радваме, че Лидл България става на 10.
По този повод споделяме с вас част от отвореното писмо от името на г-жа Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България, в което тя разказва за изминатия път и постигнатите резултати. Благодарим Ви за гласуваното доверие!
Цялото писмо може да прочетете тук.

лого

Милена Драгийска: Високото качество може и трябва да бъде масово достъпно

За бизнеса и емоциите,  за хората и отговорностите, за цифрите и каузите зад тях разговаряме в едно много лично интервю с г-жа Милена Драгийска -  главен изпълнителен директор на Лидл България от стъпването на компанията на българския пазар до днес. Цялото интервю в Капитал може да прочетете тук.

лого

Силната енергия и уникалният модел са ключът към успеха на Лидл България

По случай годишнината на компанията ви представяме едно специално интервю „10 години в 10 въпроса“ с г-жа Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България. Цялото интервю в 24chasa.bg вижте тук

лого

Лидер на фокус: 10 стъпки по пътя към успеха на Lidl в България през погледа на Милена Драгийска

В навечерието на 10-годишния юбилей на Лидл България разговаряме с Милена Драгийска, дамата лидер, която стои начело на компанията от стъпването й на българския пазар. С Милена се срещаме една прекрасна септемврийска утрин преди началото на работния ден - любимото й време, когато всичко предстои и вихърът на работното ежедневие още чака зад ъгъла. И точно в този ранен час тя се върна назад във времето, за да ни разкаже за нейната и на Lidl рецепта за успех в 10 стъпки. Цялото интервю в списание Мениджър вижте тук