Един от магазините на Lidl в Пловдив отваря врати с обновена визия

Магазинът предлага на клиентите още по-удобно и лесно пазаруване

08.04.2022 12:00:00 | София

Лого

Лидл България откри днес своя обновен магазин в гр. Пловдив. Обектът на веригата на  бул. „Македония 97A“ в кв. „Христо Ботев“ посрещна клиентите си с модерна търговска зала и много подобрения, осигуряващи още по-бързо и лесно пазаруване.

За приятната обстановка в магазина до голяма степен допринасят новите по-свежи и модерни цветове на регалите, включително и в зоната за прясно изпечени хляб и хлебни изделия. А още по-лесен и бърз избор на клиентите предлага новата подредба на стоките, презентирани така, че да представят последователно продукти, които обичайно се консумират заедно.

Вследствие на обновената подредба значително по-големи са зоните за плодове и зеленчуци, както и за месо и охладени продукти. Изцяло подменени са витрините и раклите за месо, охладени и дълбоко замразени продукти. По този начин клиентите ще имат по-голям избор на продукти и по-добро представяне на стоките, което допълнително ще улесни пазаруването. В допълнение, новото хладилно оборудване е и с по-добра енергийна ефективност и с изцяло с естествен хладилен агент, щадящ околната среда.

За по-бързото обслужване на клиентите допринасят и подменените касови маси, които вече са с двоен модул за опаковане на продуктите.

Освен с променен облик и модерна визия, реновираният Lidl магазин в Пловдив посрещна първите си клиенти и с много изненади. Веригата зарадва стотици посетители със специални подаръци и изгодни оферти още през първия ден от отварянето на обекта.

Компанията ще продължи да обновява търговската си мрежа с цел да осигури на своите клиенти още по-приятно потребителско изживяване. Така с направените подобрения, внимателно подбрания асортимент и характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена, веригата се превръща в любим избор на своите клиенти както за ежедневното, така и за седмичното семейно пазаруване.

 

За контакт


Сподели

Покажи още