Горещи оферти от Lidl през целия август

03.08.2022 12:00:00 | София

Лого

През първата седмица на август клиентите на Lidl могат да се възползват от специална акция „Двойно повече на същата цена“, а потребителите на мобилното приложение Lidl Plus да открият  разнообразни купони и оферти с намаления до -50% на избрани продукти всяка седмица от най-горещия месец на годината.

От 1 до 7 август всички клиенти на Lidl могат да се възползват от специална акция за двойно повече на същата цена. Офертата предлага избрани продукти, като два ще бъдат на цената на един. Сред 27-те предложения има богата селекция от характерни за всяко домакинство, като сирене, различни видове колбаси и филета, препарати за почистване, както и различни сладки изкушения за онези, които искат десерт, за да се поглезят в топлите следобеди или вечери.

Изненадите не спират дотук. Приложението Lidl Plus предлага на потребителите си страхотни оферти и купони през целия август. Всяка седмица те ще могат да избират различен купон или оферта, а продуктите ще бъдат с до 50% по-ниска цена. Сред предложенията са различни видове хумус, бутер тесто, сладоледен сандвич, йогурт по гръцки и дори лятна течност за чистачки. Всичко това на едно място и на разумна цена, за да направим най-топлия месец от годината наистина приятен.

Всички оферти могат да бъдат разгледани в онлайн брошурата в приложението Lidl Plus, с което всеки потребител лесно и удобно да организира пазара за домакинството. В приложението има още много други полезни функции, сред които и секцията с рецепти, пълна с лесни и бързи идеи за закуска, обяд или вечеря, а секция “Партньори” дава още повече на потребителите дори извън магазините на веригата. През август отстъпките включват избрана козметика от SOPharmacy с до 25% намаление, а продуктите на Walmark и Ducray ще бъдат с 20% намаление. Освен това могат да бъдат открити и вълнуващи оферти за Софийската опера и балет, езикови училища Intellect, SDI или OMV, за да бъдат летните пътувания още по-изгодни и приятни.

 

За контакт


Сподели

Покажи още