Лесно есенно почистване с продуктите W5 на Lidl

Всякакви решения за блестящ дом могат да открият клиентите на веригата

04.09.2022 12:00:00 | София

Logo

От утре Lidl предлага огромно разнообразие от почистващи продукти на собствената марка W5. Те съчетават характерното за веригата оптимално съотношение качество-цена и дават възможност на клиентите си да започнат новия сезон със свеж и искрящо чист дом. 

Серията W5 предлага богат асортимент от препарати за всяко кътче в дома, които да отговорят на различните нужди на потребителя. За кухнята се предлага течен препарат за почистване на миялна машина и още по-силни таблетки за измиване на съдовете до абсолютен блясък. За отстраняване на котлен камък при кафе-машините или каните за вода, W5 има специални таблетки, които с лекота го премахват. От марката можете да откриете още домакински ръкавици без латекс, удобна гъба с дръжка за почистване на съдовете и универсални мокри кърпи за всяка повърхност.

За онези части от дома, които изискват още по-внимателно отношение, Lidl също предлага решения. Банята ще блесне с препарат за почистване на фуги, а активната пяна за почистване ще остави всички повърхности идеално дезинфекцирани. В Lidl можете да откриете още препарат за почистване на кожени изделия, почистваща гъба с покритие, подходяща за обувки и спрей, с които да придадете свежест на новите попълнения в есенния гардероб. А след като домът е бил основно почистен, идва и най-приятният момент - специалните освежители за въздух на W5, които се предлагат в няколко различни вида и аромата, за да паснат на атмосферата, която всеки иска да създаде у дома.

Веригата продължава да дава на клиентите си възможността да откриват всичко необходимо на едно място, като така пестят време за важните неща. Те могат да разгледат всички предложения за по-чист дом през есента в онлайн брошурата през приложението Lidl Plus. Така лесно могат да организират седмичния си или дневен пазар, възползвайки се от разнообразните купони и оферти, за още по-добро оптимизиране на бюджета. Защото в Lidl не избират между цена и качество, получават и двете.

За контакт


Сподели

Покажи още