Лидл България подкрепя инициативата на „Заедно в час“ – „Предизвикай се с кауза“

Компанията дарява 5000 лв. и се включва в предизвикателството заедно със служителите си

31.05.2022 12:00:00 | София

Лого

Лидл България и Българската федерация по волейбол  се включват заедно в предизвикателството на фондация „Заедно в час“ – „Предизвикай се с кауза“, което се провежда в подкрепа на по-качественото образование. Съвместното участие в инициативата е поредна стъпка от дългосрочното партньорство на веригата и Българската федерация по волейбол, които за пета поредна година обединяват усилия за популяризирането на спорта и активния начин на живот.

Лидл България ще дари за инициативата 5000 лв. и ще покани всички свои служители от цялата страна да се включат със спортно предизвикателство по избор. Компанията осигурява и част от наградите за участниците под формата на ваучери за пазаруване на стойност 100 лв. 

„В Lidl вярваме, че активният начин на живот, здравословната храна и любовта към спорта трябва да се възпитават у децата от най-ранна възраст. Вярваме също, че качественото образование има решаваща роля за промяна на средата в България за добро.  Затова за нас е удоволствие да подкрепим фондация „Заедно в час“ и да засвидетелстваме, че спортът е един прекрасен начин да прекарваш време в компанията на семейството, приятелите и колегите, както ще направим ние от Lidl“, сподели Катерина Шопова, директор „Човешки ресурси“ в Лидл България.

„Предизвикай се с кауза“ е благотворителна инициатива на фондация „Заедно в час“, която има за цел да обедини хора на различна възраст, без значение от тяхната физическа подготовка, като ги провокира да изпълнят лично спортно предизвикателство в подкрепа на достъпа до качествено образованието за всяко дете в България.  Предизвикателството продължава до 18 юни и в него може да се включат всички желаещи, като е необходимо да се регистрират предварително на сайта https://zaednovchas.bg/sport/ с попълването на кратък формуляр, който включва и дарение за каузата. Участието може да бъде индивидуално, с цялото семейство или с колеги, за още по-приятно споделено време. Участвалите, които са регистрирали своя имейл адрес, автоматично влизат и в томбола за страхотни награди.

Лидл България е дългогодишен партньор на Българската федерация по волейбол. Тази година е пета по ред, в която компанията, като официален спонсор на националния отбор, подпомага развитието на волейбола у нас. Партньорството има за цел да популяризира активния начин на живот сред децата и младежите, а свежите и висококачествени продукти са неразделна част от детското израстване.

 

За контакт


Сподели

Покажи още