Lidl открива 40 нови работни места в складовата си база в Равно поле

Стъпката е част от разширяването на логистичния център, чиято обща застроена площ се увеличава с 16 000 кв. м.

15.08.2022 12:00:00 | София

Лого

Общо 40 нови работни места открива Lidl в складовата си база в Равно поле. Стъпката е резултат от разширяването на логистичния център, чиято обща застроена площ се увеличава с 16 000 кв. м.

Обявените свободни позиции са основно за длъжността складов служител, който е отговорен за подготовката на стоката за магазините. Работното предложение за тази позиция в складовата база в Равно поле включва брутна стартова заплата от 1850 лв., която след третата година на работа достига 2300 лв. бруто. Нарастването на възнаграждението през първите три години е автоматично и гарантирано, което дава на служителите финансова сигурност и предвидимост, така че да планират спокойно своите доходи. Едновременно с това, складовите служители в Lidl получават и допълнително брутно възнаграждение до 200 лв. на месец за изработени смени.

Компанията осигурява и безплатен транспорт по определени линии до работното място, както и редица други придобивки като коледен бонус, 80 лв. ваучери за храна месечно, допълнително здравно застраховане, допълнителен ден отпуск за рожден ден, карта Multisport, подарък и бонус за раждане на дете, както и специални придобивки за служителите, които имат ученици у дома.

Не на последно място са и възможностите за развитие и обучение, които дават реална възможност на всеки служител да учи нови неща и да израства в професионалната си кариера.  

През годините Лидл България успява да се наложи като един от доказаните и предпочитани работодатели. Компанията получава международния сертификат TOP Employer за три поредни години (2020-2022). През последните няколко месеца добави и още няколко признания. Според независимите проучвания Employer of Choice и Graduate Survey, компанията отново бе определена за най-желан работодател в ритейл сектора у нас сред работещите и студентите. Веригата се класира и в ТОП 10 на най-добрите работодатели за 2022 г., според ежегодния индекс Топ 100 на най-добрите работодатели в България на Career Show.

Всички, които искат да се присъединят към екипа на Lidl, могат да намерят повече информация и да кандидатстват на кариерния сайт www.jobs.lidl.bg      

За контакт


Сподели

Покажи още