Lidl Plus с много изненади през април

Играта Купон+ и специални великденски изненади ще радват потребителите на мобилното приложение

07.04.2022 12:00:00 | София

Лого

Празничният месец април носи за потребителите на мобилното приложение Lidl Plus интересни предложения и изненади. Сред тях са познатата игра Купон+ с три нива и възможността да спечелят продукти за 1 стотинка, тайна кутия със скрити изненади в седмицата на Великден, както и много нови и разнообразни партньори на приложението.

Познатата на мнозина игра Купон+ идва с нови предложения. Всеки, който пазарува с Lidl Plus през април, без значение от вида продукти, и заяви желание за участие, трупа сума в приложението за достигане на едно от трите нива на играта. Първото е при пазаруване на сума от 70 лв., която отключва специален купон в приложението за пудинг Milbona или солети Snack-mix на Snack day само за 1 стотинка. Следващото ниво е при достигане на сума от 140 лв. и възможност за купуване на бисквити Liodoro на Sondey или солети Cheese Twists на Snack-day отново за 1 стотинка. Последното ниво е при натрупана сума от 320 лв., която предоставя право на 5% отстъпка при следваща покупка.

В седмицата преди Великден, в периода от 18 до 23 април, веригата е подготвила още една изненада за потребителите на мобилното приложение. При всяко влизане в Lidl Plus на екрана излиза специална тайна кутия, която крие в себе си купон с отстъпка за избрани продукти в магазините на Lidl.

Lidl Plus дава възможност за оферти и отстъпки и извън магазините на веригата, сред които зареждане с намаление в бензиностанциите OMV, намаления за билети в Софийската опера и балет, различни видове застраховки от SDI, наем на електрическите скутери Hobo, усъвършенстване на езикови умения от школа „Ителект“, създаване на фотокнига с Pixi, потапяне в света на литературата през Storytel и други. Отстъпките се актуализират всеки месец и могат лесно да бъдат открити в секция „Партньори“ на приложението.

Повече информация за актуалните оферти в приложението и магазините на Lidl можете да откриете на сайта на веригата: www.lidl.bg/couponplus

 

За контакт


Сподели

Покажи още