От екзотични вкусове до веган и протеинов сладолед в Lidl

Веригата удължава лятото със сладоледи за всеки вкус

26.08.2022 12:00:00 | София

Лого

Lidl събира в магазините си света на разхлаждащите летни изкушения със своите над 70 различни вида сладолед от собствените марки Gelatelli и Balino. С традиционни и екзотични вкусове от близки и далечни страни веригата предлага богат избор от възможности на своите клиенти да удължат вкуса на лятото.

В допълнение на обичайните вкусове Lidl предлага премиум сладоледи с мед и орех, макадамия, белгийски шоколад или солен карамел, дори и сладолед на клечка, направена от бонбон с вкус на череша, която може да се изяде накрая. За любителите на плодовите нотки се предлагат екзотични вкусове като лимон, манго, маракуя и касис, а по време на тематичните седмици могат да опитат и с вкус на драконов плод, лайм, комбинация от мента и зелен чай или манго и кокос.

За клиентите с различен режим на хранене Lidl предлага сладоледи с вкус на фъстъци и лешници или ванилия и горски плодове на марката Vemondo, подходящи за вегани и вегетарианци. А спортистите и физически-активни хора могат да опитат сладолед с високо съдържание на протеини под формата на барчета с вкус на бял шоколад и брауни или в кутии от 500 мл. с вкус на бадем, шоколад и бисквитки.

От веригата са помислили и за най-малките си клиенти - за децата Lidl предлага серия с любими детски герои Пепа Пиг, Спондж Боб и Пес Патрул, както и забавни цветни ледени близалки с различен вкус по 11 бр. в опаковка.

Богатото разнообразие от сладоледи включва не само различни вкусове, но и разнообразни форми и разфасовки за всеки повод и нужда – във фунийка, на клечка, като сандвич, в семейна опаковка от 500 или 1000 мл., както и в кутии по 6 или 12 бр. индивидуално опаковани сладоледи с различен вкус. А до 28 август потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да вземат с -50% от цената кутия от 1000 мл. ванилов сладолед на собствената марка Ballino.

Сладоледите собствена марка на Lidl покриват най-високите стандарти за качество и подлежат на постоянен контрол и изследвания, като така покриват високите потребителки очаквания. Освен това сладоледите на Lidl притежават сертификат за отговорно производство Rainforest Alliance и са част от програмата Fairtrade Cocoa, която гарантира, че използваното какао е с устойчив произход.

Повече информация за летния асортимент на Lidl можете да откриете на https://www.lidl.bg/lubimo/lyato

За контакт


Сподели

Покажи още