Пакост или лакомство – Хелоуин идва в Lidl

За почитателите на празника веригата е подготвила от карнавални костюми до сладки и солени лакомства

17.10.2022 12:00:00 | София

logo

От днес Хелоуин влиза в Lidl. За да улесни подготовката за предстоящия 31 октомври, от веригата от рано са подготвили огромно разнообразие за всички малки и големи почитатели на пакостливия празник. Потребителите могат да открият на едно място не само апетитни тематични предложения, но и подходяща декорация, маски или перуки, с които празникът на малчуганите да се превърне в незабравим спомен.

Вкусните тематични предложения са както сладки, така и солени - от Хелоуин пица или мини пици с чедър, през син чипс тортила или картофени духчета, до Хелоуин паста триколоре. За да се спасите от пакости и да се подготвите да посрещнете страшните гости, веригата предлага разнообразни лакомства: желирани бонбони “Вампир”, декоративна тиква, пълна с любимите маршмелоу и дъвчащи бонбони, дъвки, лакомства в причудливи призрачни форми или дъвчащи бонбони във формата на очи. Забавлението се пренася и във Фурната на Lidl, където изборът включва три вида понички с различни тематични за празника декорации, пълнежи и вкусове.

Всички, които искат да вложат повече креативност и старание за празника, могат да намерят разнообразни комплекти от смес за мини кексчета, тематичен сладолед във фунийка и още много видове пакетирани лакомства, с които да заредят купите вкъщи за малките пакостливи посетители в празничната вечер.

Родителите могат да спестят време докато пазарувайки продукти за дома, подготвят децата си с готовите костюми за Хелоуин в различни видове, подходящи за момчета и момичета, с размери от 110 до 140 см. За по-лесна и бърза маскировка в Lidl могат да бъдат открити и маски, перуки или диадеми, които да внесат и допълнителен акцент на всеки хелоуински костюм. Най-отдадените на празника могат да украсят дома си с различни надуваеми страшни фигури, хартиена украса от фенери или гирлянди или LED декорация от лампички с 6-часов таймер.

С богатия асортимент, който веригата е подготвила за предстоящия празник, Lidl се стремят винаги да отговарят на потребностите на своите клиенти и да създават най-доброто преживяване за всеки от тях чрез предварителна селекция и характерното за компанията оптимално съотношение качество-цена. Така клиентите на веригата могат бързо, лесно и удобно да подберат онова, което търсят, а спестеното време и средства да отделят за по-важните неща с любимите си хора.