Приготви се за пролетни приключения на открито с Lidl

Любителите на туризма могат да намерят многообразие от висококачествени продукти

31.03.2022 12:00:00 | София

Лого

Богат набор от продукти за всички любители на приключенията в планината и сред природата предлага Lidl от днес. Те могат да открият разнообразни стоки с характерното за веригата съотношение високо качество на достъпна цена, които да направят преживяването им още по-незабравимо.

Подготвяйки се за своята активност сред природата, клиентите могат да изберат различни видове и размери туристически обувки от дишаща, водоустойчива и ветроустойчива материя, с анатомично оформена стелка. Висококачествени защитни дрехи и дъждобрани, които благодарение на технологията BIONIC-FINISH ECO не задържат вода и петна, са сред предложенията от днес. Любителите планинари могат да допълнят оборудването си с Led челник, който се отличава със сензор за автоматично управление на светлината, адаптиращ се спрямо околната среда.

Освен за запалените по туризма от Lidl са се погрижили и за онези, които планират да използват хубавото време за обновяване на градината или балкона. Керамични декоративни фигурки, възглавници за стол и изкуствена трева са малките детайли, с които всеки може да разнообрази своя личен зелен оазис навън. Метла или гребло за листа, или четириъгълна пръскачка допълват портфолиото от верни помощници на любителите градинари.

Повече информация за всички оферти на Lidl можете да откриете на сайта на компанията.    

 

 

 

За контакт


Сподели

Покажи още