60 тона агнешко с топ качество за Гергьовден в Lidl

28.04.2023 10:00:00 | София

лого

Шейсет тона свежо агнешко ще осигури Лидл България за Гергьовден във всички свои 118 магазина в цялата страна, от 1 май. Месото е с доказано качество, като основното количество е от осем региона в България – Пловдив, Кърджали, Търговище, Сливен, Петрич, Шумен, Разград и Силистра.

Агнешкото месо в Lidl е единственото у нас със сертификат от световния лидер в контрола на хранителни продукти SGS, който гарантира неговото качество. То е опаковано в защитна атмосфера, което го запазва чисто и свежо, а за допълнително удобство и оптимизиране на бюджета на домакинствата, то се предлага в семейна разфасовка от около 2 кг.      Клиентите на веригата могат да избират между агнешки котлет с ребра, агнешка предна и задна четвъртина на топ цени.

С изцяло български произход ще са свежите сезонни зеленчуци, които ще предложи веригата за традиционната трапеза на Гергьовден. Краставиците  са от Ръжево Конаре, Стара Загора и Харманли, розовите домати – от Харманли и с. Брезово (Пловдив), а пресният чесън, репичките, копърът и микс бейби салата – от производители в района на Пловдив.

На общо 56 страници в онлайн версията на седмичната брошура на Lidl клиентите могат да открият още десетки предложения за трапезата на топ цени и с намаления до 50%. Сред артикулите са и нехранителни продукти за дома и за цялото семейство.

За контакт


Сподели

Покажи още