Кулинарят Димитър Тончев е новото попълнение в „Готви с Lidl“

Популярният в социалните мрежи готвач се присъединява в поредицата, за да впечатли зрителите с интересни и полезни идеи за трапезата

04.09.2023 10:00:00 | Sofia

logo

Популярният в социалните мрежи готвач Димитър Тончев е новото лице в кулинарната поредица „Готви с Lidl. Той се присъединява към екипа със свежи идеи за трапезата и за да изненада зрителите на YouTube с любопитни и полезни съвети за гозби от България и света. Ще можем да го видим на екран още на 14 септември, когато той ще ни покаже и първата си рецепта.

Като част от „Готви с Lidl“, Тончев с лекота и усмивка ще сподели своите хитринки за приготвяне на вкусни познати и не толкова известни ястия, за да внесе един нов вкус, който всички могат да опитат и у дома. От своите социални канали той е известен с палитра от вкусове от бабини манджи, през интернет хитове, до апетитни авторски рецепти, а запазената му фраза „Манджа!“ не оставя никого безразличен към вкусните ястия, които сякаш ухаят през екрана.

“Готви с Lidl” се завръща след двумесечна пауза с апетитно предложение и от вече познатия състав, начело с шеф Манчев, който ще ни изненада със свежа и лека идея за десерт, с която да сложим начало на новия сезон, на 7 септември.

Така Lidl продължава да вдъхновява зрителите с традиционни родни рецепти, любими домашни ястия и вълнуващи вкусове от цял свят, за да обогати вкусовата палитра на всеки, който има желание да се развихри в кухнята. Рецептите в поредицата са специално подбрани и позволяват с лекота да се наслаждаваме както на познатите гозби, така и на нетрадиционни вкусове. Практичните съвети и хитрини, които всички участници в “Готви с Lidl” демонстрират, са още един начин за потребителите да научат нещо ново и да разнообразят менюто у дома.

Поредицата “Готви с Lidl е достъпна в YouTube  канала на Lidl и предлага нова рецепта всяка седмица.

За контакт


Сподели

Покажи още