Лидл България отвори 120-ия си магазин в страната

Обектът се намира в Стара Загора и е най-големият от веригата в града

14.08.2023 10:00:00 | София

лого

Лидл България откри 120-ия си магазин в страната в изпълнение на дългосрочната стратегия на веригата да е близо до потребителите и да им предоставя качествени продукти на достъпни цени. Магазинът се намира в Стара Загора и е най-големият от веригата в града. Намира се на бул. "Никола Петков" 4, Парк Мол Стара Загора, като за удобството на клиентите ще се грижат 21 служители.

„Радваме се, че 120-ият ни магазин е именно в Стара Загора. Това е градът, в който открихме един от първите си магазини през 2010 година, когато стъпихме на българския пазар. За тези 13 години успяхме да наложим Lidl като смарт дискаунтър в България, предоставяйки на нашите клиенти бърз и лесен начин на пазаруване с удобен избор от предварително селектирани стоки, които да задоволят всичките им потребности, без да отнемаме излишно от времето им. Уверени в смисъла и полезността на това, което правим, продължаваме нашата устойчива експанзия", каза Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Обектът в Стара Загора е с търговска площ от 1408 кв. м. Той отговаря на най-новите съвременни технологични и екологични стандарти, отличава се със съвременната си визия и модерно оборудване с висок клас за енергийна ефективност. Електронните ценови табели във всички зони допринасят за бързото и удобно пазаруване, с което са свикнали клиентите на Lidl.

По традиция всички посетители на Lidl в деня на откриването са посрещнати с подаръци, дегустации на продукти от собствените марки на веригата и изгодни предложения, както и много балони, игри и забавления за най-малките.

През цялата 2023 г. компанията ще продължава устойчивото разрастване на търговската си мрежа. Чрез новите топ локации, модерна визия и новаторски подход смарт дискаунтърът осигурява още повече възможности за умно пазаруване на своите клиенти, при това без да се налага да избират между цена или качество, бързина или внимателно селектиран асортимент – с Lidl те получават всичко това на едно място.

За контакт


Сподели

Покажи още