Lidl е официален партньор на Световното първенство по колоездене през 2023 г.

02.03.2023 11:00:00 | София

лого

Lidl е официален партньор на тазгодишното Световно първенство по колоездене на Международния колоездачен съюз (МКС), което ще се проведе от 3 до 13 август в Шотландия. Това ще бъде едно от най-големите събития в историята на този спорт, като за първи път състезанията във всички 13 съществуващи шампионата на МКС ще се обединят в едно мащабно общо събитие.

В рамките на партньорството с Международния колоездачен съюз Lidl като водещ ритейлър в Европа,  е официален партньор за свежа храна на събитието. По този начин компанията акцентира върху важността на движението и рационалното хранене, като част от здравословния начин на живот.

Като ритейлър Lidl дава възможност на потребителите за отговорен избор на продукти като им осигурява достъп до свежа храна с високо качество и на достъпна цена. Това превръща веригата в доверен партньор на своите клиенти в тяхното ежедневно пазаруване.

“Развълнувани сме от възможността да участваме в такова иновативно и уникално събитие. Партньорството за свежа храна перфектно демонстрира амбицията на Lidl да подкрепя здравословния и активен начин на живот чрез предоставяне на по-рационален и по-здравословен избор на храна. С нетърпение очакваме да работим на Световното първенство по колоездене с Международния колоездачен съюз през 2023 г. по това наистина глобално събитие. Тази инициатива със сигурност ще вдъхнови много хора да внесат повече активност и спорт във всекидневието си.” Това каза Йерун Бал, член на управителния съвет на дивизията Клиенти, Lidl.

В Lidl в целия свят работят хора от над 100 различни нации. С повече от 12 000 магазина в 31 държави в Европа и САЩ, веригата се вписва по естествен начин в многообразието на събитие като Световното първенство по колоездене на МКС през 2023, което събира над 6000 колоездачи от 120 държави на професионално и аматьорско ниво. 

„Lidl споделя нашето вярване, че колоезденето трябва да бъде достъпно за всички и затова e изключително подходящ партньор на Световното първенство на МКС, което очакваме да бъде проследено от повече от милиард души от всички краища на света. Благодарение именно на Lidl ще успеем да изпълним една от основните цели на събитието, а именно да достигнем до широка аудитория от цял свят, далеч отвъд твърдите фенове на колоезденето и да промотираме множеството предимства за здравето, които носи карането на колело“, каза Анима Ланая, генерален директор на МКС.

Партньорството на Lidl с първенството е част от стратегията на веригата за подкрепа на спорта на международно ниво. То се характеризира със споделено разбиране за важността от движението и спорта и отразява стремежа на Lidl да постига своите цели с отдаденост и високо ниво на професионализъм. 

За контакт


Сподели

Покажи още