Lidl открива 100 нови работни места от летния сезон

Девет са морските дестинации, където веригата предлага възможност за сезонна работа

06.03.2023 11:00:00 | София

logo

Lidl дава старт на летния сезон, като открива 100 нови работни места за лятото за магазините си в девет морски града. Варна, Бургас, Поморие, Несебър, Царево, Созопол, Балчик, Слънчев бряг и Св. Св. Константин и Елена са летните дестинации, където веригата предлага сезонна заетост за период от 6 месеца – от април до края на септември.

 

Работното предложение включва атрактивно възнаграждение, бонус за отработен ден и възможност за настаняване в градовете Балчик, Несебър, Поморие, Царево и Созопол. Компанията осигурява и пълен пакет придобивки – 200 лв. ваучери за храна на месец, допълнително здравно осигуряване и застраховка, карта Multisport, допълнителен ден отпуск за рожден ден и други. Една от атрактивните придобивки е, че за 15 септември служителите с ученици у дома получават отстъпка от платформата Уча.се и комплект ученически пособия.

 

За да бъде въведен плавно и ефективно в работата, всеки сезонен служител минава през специално обучение и има ментор, който го напътства и му помага. Друго удобство е, че работата е на смени, което прави съчетаването ѝ с морската почивка още по-лесно. А ако служителят се справя успешно, има и реалния шанс да стане постоянна част от екипа на Lidl.

 

Всеки, който търси сигурно работно място, но и възможност да прекара 6 месеца на морето, може да кандидатства на кариерния сайт на компанията jobs.lidl.bg.

 

Само преди месец Лидл България бе отличена като №1 работодател в ритейла и в ТОП 3 на най-добрите работодатели в страната, според международната организация Top Employers Institute. За четвърта поредна година веригата получи престижния сертификат TOP Employer 2023 след задълбочен независим одит на HR политиките ѝ, което за пореден път затвърждава образа на веригата като коректен и прозрачен работодател.

За контакт


Сподели

Покажи още