Lidl отвори първия си нов магазин за годината в София

Обектът е 116-ят на Лидл България в страната

27.02.2023 11:00:00 | София

лого

Лидл България откри 116-ия си магазин в страната на емблематична локация в столицата – непосредствено преди Лъвов мост. Това е 35-ият Lidl в София и е част от дългосрочната стратегия на веригата да е максимално близо до потребителите си – с качествени продукти на достъпни цени за трапезата и дома бързо, лесно и удобно.

Новият Lidl на бул. Мария Луиза No 58 е ултрамодерен - с последно поколение електронни ценови табели, вертикални хладилни витрини с плъзгащи се врати и LED осветление, които правят ориентирането на клиентите на площ от близо 900 кв. м. лесно и удобно. В отговор на променящите се навици на потребителите, обектът има и три каси на самообслужване, в допълнение към четирите двойни каси - за още по-бързо пазаруване на жителите в центъра на столицата.

Атрактивната изненада по повод откриването ще е звездното присъствие на тандема Павел Колев и Ицака. Те ще влязат в ролята на Lidl консултанти и ще пазаруват заедно с клиентите. Дуото ще им помага да избират сред изгодните предложения в магазина и да опитват от качествените и свежи продукти от собствените марки на веригата. За първите посетители по традиция имаше и много подаръци, игри и специални предложения.

Атрактивни отстъпки на избрани продукти очакват и всички клиенти, които пазаруват в новия магазин в периода 27 февруари - 5 март. Повече информация за акцията има на:  www.lidl.bg/novmagazin.

През цялата 2023 г. компанията ще продължава устойчивото разрастване на търговската си мрежа. Чрез новите удобни локации веригата цели да осигури на своите клиенти още повече възможности за пазаруване от внимателно подбран асортимент и характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена и да се затвърди като любим избор на своите клиенти както за ежедневното, така и за седмичното семейно пазаруване.

За контакт


Сподели

Покажи още