Lidl подари талисман с пожелания за успех на националите по волейбол на Европейското първенство

24.08.2023 10:00:00 | Варна

лого

На специално събитие във Варна Lidl пожела успех на българските национали по волейбол преди старта на предстоящото Европейско първенство за мъже. Lidl изненада състезателите на Пламен Константинов с голяма топка талисман, специално подписана от най-запалените им фенове. Получиха я Цветан Соколов, Алекс Николов, Алекс Грозданов, Георги Братоев, Аспарух Аспарухов и Денис Карягин, които присъстваха на събитието. Топката ще носи късмет на играчите в предстоящите им мачове. България започва участието си на Европейското първенство на 29 август в Двореца на културата и спорта във Варна.

„За нас е привилегия да бъдем партньор на българския волейбол и да сме съпричастни с техните успехи и победи, които радват и с които се гордеят всички българи. Видно е, че тази наша подкрепа е дългосрочен ангажимент, както и вярата, че добрата храна е в основата на добрата игра”, каза Нели Месерджиева, директор „Промоции, маркетинг и потребителско поведение" в Лидл България. Тя връчи на националите ни богата кошница с плодове и им пожела много поводи за радост.

„Радвам се, че продължаваме да вървим заедно към успеха. Както Лидл България ни дава свежите плодове и свежите храни, така ние даваме свежите попълнения на мъжкия и женския национални отбори на България по волейбол. Сега пожелаваме успех на мъжкия национален отбор на Европейското първенство. Очакваме ви в залата от 29 август. В следващите две седмици Варна ще бъде волейбол“, заяви Любомир Ганев, президент на Българската федерация по волейбол.

Устойчивата подкрепа на Lidl продължава шеста година, като освен националните отбори за мъже и жени, подкрепата на компанията обхваща и всички национални отбори при подрастващите.

„В лицето на Лидл България имаме много сериозен партньор. Благодарим им за дългогодишната подкрепа и затова, че инвестират не само в мъжкия и женския национален отбор, но и в младежките групи“, заяви Пламен Константинов, селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол.

За да пожелаят успех на мъжката селекция, на събитието присъстваха и представители на двата отбора на България, спечелили медали на завършилите наскоро големи първенства – Петьо Иванов и Деян Маринов от националния отбор за мъже до 17 г. Те се отличиха със сребърен приз на Европейско първенство, и Венислав Антов и Ивайло Дамянов от националния отбор до 21 г., които завоюваха бронзови медали на Световно първенство.

По време на събитието на паркинга на Lidl бе организирана фен зона, в която  присъстващите тестваха своите умения в специална волейболна игра с мишена, за да спечелят награди, както и да се снимат с любимците си от мъжкия национален отбор и от отборите до 17 и до 21 години.

За контакт


Сподели

Покажи още