Lidl подарява 25% отстъпка на своите клиенти по повод световния ден на шоколада

Купонът с отстъпката ще бъде активен за всички потребители на приложението Lidl Plus

06.07.2023 10:00:00 | София

лого

По повод Международния ден на шоколада -седми юли, всички потребители на мобилно приложение Lidl Plus ще получат специален купон за отстъпка от 25% на всички шоколади с марките FinCarre и JD Gross - част от собствените марки на веригата. В периода 7-9 юли 2023 г. потребителите ще могат да активират купон в своето приложение, като отстъпката важи до 3 броя шоколад на клиент.

В началото на 2023 г. собсвените марки шоколади на Lidl FinCarre и JD Gross бяха отличени с медал за най-високо качество според вота на клиентите в проучването Private label QUDAL – QUality meDAL 2022/2023, проведено на българския пазар от швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH). 

Собствените марки на Lidl предлагат над 50 различни вида шоколад в постоянния си асортимент и над 30 като част любимите на мнозина тематични седмици. FinCarre е най-предпочитана от клиентите марка, под знака на която Lidl предлага богато разнообразие – млечен, млечен с ядки – цели или на парченца, черен, бял, със стафиди, както и по-нетрадиционни вкусове като солен карамел, например, и много други. От най-предпочитаните вкусове веригата предлага и разфасовки по 40 гр. за по-голямо удобство на клиентите, на които им се хапва нещо малко и сладко.

J. D. Gross е серията премиум шоколади, сред които са и едни от най-предпочитаните видове с по-високо съдържание на какао или т.нар. черни шоколади. 85% какао от Ариба, 60% какао от Перу и 70% какао от Мадагаскар, както и серията La Speciale са едни от най-разпознаваемите предложения на премиалната собствена марка на Lidl. Fairglobe е марката за био шоколади, сред които клиентите могат да открият био млечен с 37% какао и био тъмен със 70% какао. 

Качеството на шоколадите собствена марка продуктите е еднакво за цялата Европа и се контролира през целия производствен процес. Това се оценява и от клиентите на компанията, доказателство за което е медалът за най-високо качество Qudal на шоколадите Fin Carre.

За контакт


Сподели

Покажи още