Lidl раздава 1000 ваучера за пазаруване по 300 лв. с Lidl Plus

Всеки клиент трябва да събере 6 точки за участие, като всеки 20 лв. носят една точка

09.10.2023 10:00:00 | София

logo

Хиляда потребители на мобилното приложение Lidl Plus могат да спечелят ваучери за пазаруване на стойност 300 лв., валидни за всичките 120 магазини на Lidl в рамките на периода 9.10.2023 г. - 5.11. 2023 г.

Всеки клиент, който си купи продукти от Lidl на стойност минимум 20 лв. в един касов бон и маркира своята Lidl Plus карта, ще получава по 1 точка. Участие в томболата си гарантира всеки, който събере 6 точки и след това заяви съгласието си за това директно през приложението с натискане на бутон „Потвърди участие“.

Печелившите ще бъдат избрани в четири тегления в периода от 9 октомври до 5 ноември. Всяко от тегленията в рамките на тези четири седмици ще бъде за 250 ваучера по 300 лв. Потвърдено участие, което не е донесло късмет при тегленето в дадена седмица, автоматично се включва в томболата и през следващите седмици, в които играта се провежда. Така всеки може да има повече от едно активирано участие, а с това – още по-голям шанс да спечели награда. Пълните условия за играта можете да намерите тук.

Мобилното приложение Lidl Plus дава възможност на клиентите на Lidl да пазаруват още по-изгодно. Чрез него те могат да се възползват от специални купони и отстъпки, достъпни само за потребителите на приложението. При използване на всички седмични купони в Lidl Plus се спестяват минимум 10 лв. от общата стойност на пазаруването.

За контакт


Сподели

Покажи още