Lidl сваля цените на 50 продукта с до -50%

11.09.2023 10:00:00 | София

logo

Нови 50 продукта с атрактивни намалени цени до -50% предлага Lidl на своите клиенти от днес. Акцията ще продължи един месец – до 8 октомври и е в допълнение на всички останали ежеседмични промоции и изгодни оферти с „Lidl цена“.

Продуктите с промоционални цени включват както храни, които са част от ежедневното меню – сирене, ориз, червена леща, брашно, колбаси, консерви, кафе и напитки, така и храни за домашни любимци и други важни продукти за домакинството – салфетки, течен сапун, течен прах за пране, омекотител, тоалетна хартия, чували за смет, козметични и почистващи влажни кърпички и др.

За специален повод или просто за удоволствие за всички на семейната трапеза Lidl предлага още кокосови сладки Sondey с 30% отстъпка, моцарела Lovilio и багета по френска рецепта от „Фурната на Lidl” с 50% намаление и кашу 150 г, намалено с 21%.

Всички продукти, включени в акцията, са обозначени с „Lidl цена“ на място в магазините и могат да бъдат разгледани на сайта на веригата: lidl.bg/cena. “Lidl цена“ обединява всички изгодни предложения с намалени или много конкурентни спрямо пазара цени, от които потребителите могат да се възползват. По този начин, наред с ежеседмичните активни промоции и изгодните оферти в мобилното приложение Lidl Plus, компанията помага на своите клиенти да оптимизират разходите си и да планират ефективно семейния бюджет.

За контакт


Сподели

Покажи още