Lidl сваля цените с до 50% на над 50 свои артикула през юли

03.07.2023 10:00:00 | София

лого

Над 50 висококачествени хранителни продукта от разнообразни категории, очакват клиентите на Lidl през юли с до 50% намаление на цената. Акцията е валидна за всички 119 магазина на веригата в страната и отразява ангажимента на компанията да продължава да помага за облекчаване на бюджета на домакинствата, като въвежда разнообразни начини за спестяване. 

Българско бяло саламурено сирене по БДС, различни видове кашкавал, филе от херинга, извара и смляно кафе са сред продуктите с до 50% отстъпка през този месец. А за хората със специфични хранителни режими има намелени веган продукти, високопротеинови, нискомаслени, както и продукти без лактоза.

Сред предложенията с намалени цени през целия юли са предимно продукти от собствените марки на Lidl, които се отличават с високо качество и ниска редовна цена. Сред тях са млечни и месни продукти, които традиционно присъстват на трапезата на българите, свежи напитки и сладоледи, подходящи за един от най-горещите месеци в годината, както и пресни печива от „Фурната на Lidl“, и много други. 

Всеки клиент на веригата ще може да оптимизира своите разходи, спестявайки близо 60 лева, ако се възползва от всички изгодни предложения в акцията, а информация за намалените продукти ще бъде на разположение на първите страници на седмичната брошура на Lidl, която традиционно се публикува за удобство на потребителите на сайта на веригата и в мобилното приложение Lidl Plus всеки четвъртък.

Освен специалната лятна акция с намалени цени, Lidl дава възможност на своите клиенти да спестяват и с атрактивни оферти и купони в мобилното приложение Lidl Plus, както и с постоянната категория „Lidl цена“, в която веригата всяка седмица предлага десетки продукти с високо качество и намаления от 20 до 50%.

За контакт


Сподели

Покажи още