Над 50 продукта с вкус на Франция в Lidl

20.02.2023 11:00:00 | София

logo

Над 50 продукта, типични за френската кухня, влизат в Lidl като част от тематичните седмични предложения. Избрани сирена, колбаси и десерти са сред специалните оферти на веригата, с характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена.      
Близо 10 вида разнообразни  сирена ще могат да опитат почитателите на френските вкусове. Сред тях са различни ароматни меки сирена, включително емблематичният Рокфор, синьо сирене с кремообразна текстура и козе сирене, които чудесно се комбинират с плодове и качествени вина. Френски розета, бели и червени вина също могат да бъдат открити от днес на рафтовете в Lidl на оптимална цена. 
За любителите на френската кухня веригата предлага деликатеси като киш Лорен, рататуй, както и подходящите за по-екзотично предястие охлюви по бургундски. Различни видове колбаси със смокиня или орехи, такива в комбинация с черен пипер или бри, наденица с чесън и много други ще радват небцето на почитателите на френската кухня.
За почитателите на десертите от Lidl са подготвили и внимателно подбран асортимент от автентични френски сладкиши, сред които популярният крем брюле, маделини и различни видове тарталети. 
Тематичните седмици в Lidl, посветени на чуждестранната кухня, се превърнаха в емблема на веригата, благодарение на които българските потребители успяват да опитат по лесен и достъпен начин нови и екзотични храни и напитки от цял свят. 

За контакт


Сподели

Покажи още