Над 70 вида сладолед за лятото в Lidl на цени от 45 стотинки

През май 1000 клиенти ще спечелят купон за пазаруване за 100 лв. при покупка на сладолед собствена марка

09.05.2023 10:00:00 | София

logo

Под мотото „Наслади се, лятото е близо!” клиентите на Lidl ще могат да избират oт над 70 вида сладолед собствена марка с медал за качество. Богатият асортимент от собствени марки на веригата е с безкомпромисно качество и на цени, започващи от 45 стотинки. А от 8 до 28 май 1000 потребители на мобилното приложение Lidl Plus могат да спечелят купони за пазаруване на стойност 100 лв. при покупка на сладолед Gelatelli, Bon Gelati и Ballino.

Неустоими вкусове и вариации не липсват. На клечка, във фунийка, в бюджетна или бутикова кутия, в семейни пакети с индивидуално опаковани мини сладоледи, протеинови предложения, сорбета и още много вкусове и комбинации - разнообразието от сладоледи в Lidl предоставя достъпен избор за всички предпочитания. Най-достъпното изкушение е сладолед на клечка с марката Ballino с вкус на ванилия и в шоколадова глазура - на цена от 45 стотинки за брой.

Новите неустоими предложения включват плодов сладолед с горски или екзотични плодове на Gelatelli, сладолед на клечка с вкус на диня и семеен пакет с 12 бр. мини сладолед с бадеми на същата марка, обвити с бял и млечен шоколад. За любителите на сладкото изкушение със специален режим на хранене и отношение към здравословния начин на живот Lidl ще предложи това лято и сладолед на клечка без лактоза с вкус на ванилия, обвит в шоколад. За тях ще има и два вида протеинови сладоледени барчета с вкус на бял шоколад и брауни, както и кутии от 500 ml. с вкус на бадем, шоколад и бисквитки. Вечната класика - сладолед на клечка с шоколад и бадеми и ванилия с шоколад са също сред новите протеинови предложения на марката.

Високите стандарти за качество на собствените марки сладоледи са оценени и от потребителите в България с медал за качество QUDAL от независимо проучване на швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH), проведено сред 1200 българи през март 2022 г.  С благодарност за високата оценка, Lidl предоставя възможност на 1000 късметлии да спечелят купони по 100 лв. за пазаруване в приложението Lidl Plus с всяка покупка на сладоледи от собствени марки в периода от 8 до 28 май.

Всички, които закупят сладоледи на собствените марки на Lidl - Gelatelli, Bon Gelati и Ballino за минимум 4 лв. в един касов бон, имат шанс да спечелят един от 1000 купона за пазаруване на стойност 100 лв. в Lidl Plus. Достатъчно е клиентите да сканират приложението на касата, след което да потвърдят отново в него своето участие в томболата. Пълните условия за участие можете да видите на Игра - www.lidl.bg

За контакт


Сподели

Покажи още