Над 760 колоездачи в L’Etape Bulgaria by Tour de France презареждат с продукти от Lidl

28.07.2023 10:00:00 | София

лого

Лидл България ще осигури хранителните продукти за подкрепителните пунктове по време на първото издание на L`Etape Bulgaria by Tour de France. Партньорството е логично продължение на ангажиментa на компанията в международен план за подкрепа на колоезденето. През юни Lidl официално обяви спонсорството си за отбора Lidl-Treck, лицензиран за състезанията от Световно първенство по колоездене на Международния колоездачен съюз (UCI WorldTour).

Спортното предизвикателство L'Étape du Tour в България ще се проведе тази неделя, 30 юли, във Велинград. Партньорството на Лидл България за това състезание е още едно потвърждение за усилията на компанията в подкрепа на спорта, активния и здравословен начин на живот. Осигуряването на продуктите за подкрепителните пунктове е израз на увереността на Lidl, че достъпът до свежи и здравословни продукти дава възможност на състезателите да осъществят най-доброто си представяне.

Над 760 любители колоездачи от 21 държави ще стартират в първото издание на L’Etape Bulgaria by Tour de France тази неделя. Надпреварата включва две дистанции – 100 км и 57 км, и осигуряват красиво и разнообразно трасе в Западните Родопи, което достига до 1700 м надморска височина.

За контакт


Сподели

Покажи още