Пет седмици с над 350 продукта в Lidl за разнообразен и достъпен Великден

Веригата дава възможност на домакинствата да се подготвят за празника поетапно и спокойно

14.03.2023 11:00:00 | София

logo

Lidl помага на българските домакинства да се подготвят за великденските празници с внимателно подбран асортимент от над 350 тематични продукта, като любимите на мнозина серии Favorina и Deluxe вече са налични във всички 116 магазина в страна. Пет седмици по-рано веригата стартира специална акция от качествени предложения на достъпна цена за спокойна подготовка за Великден. По този начин клиентите ще разпределят бюджета и времето си за важните за тях неща и ще се насладят на празника с близките им хора.

На рафтовете в Lidl  от тази седмица всички клиенти ще открият традиционните сладки изкушения на  Favorina - различни видове шоколадови яйца - малки, големи, с пълнеж и класически и, разбира се, козуначени сладкиши на марката. Подготовката за Великден може да бъде разнообразена и с над 100 Deluxe продукта, сред които специални месни деликатеси и сирена, сладоледи, сосове и други галещи небцето предложения, подходящи както за посрещане на гости у дома, така и за подарък.

Двата бранда се наложиха като предпочитан избор за празничната трапеза на българина в последните години. През 2022 г. бяха оценени сред собствените марки на веригата, които получиха най-много гласове в 57 продуктови категории в независимите проучвания за качество “QUDAL – QUality meDAL”, проведени от международната асоциация за сертифициране ICERTIAS, базирана в Швейцария.

Още с първите предложения за великденските празници, Lild предоставя възможност на домакинствата да декорират и дома си с пъстра великденска украса в пастелни цветове и качествени материи. Първите разновидности на бои за яйца също са вече по рафтовете във веригата.

С всичко, което прави и предлага, Lidl  се стреми да допринесе за пълноценните празнични дни на  своите клиенти. Освен качествени продукти на ниска цена,  те могат да разчитат, че във всички 116 магазина в страната ще пазаруват удобно и лесно. Прегледната подредба, достъпните локации, бързото обслужване и предварително подбраният асортимент им дават спокойствие, че ще си осигурят необходимите продукти бързо* и лесно, за да им остане време за приятни и споделени моменти с близките хора преди и по време на празника.

За контакт


Сподели

Покажи още