През юни Lidl раздава 400 грила на майсторите на скарата

17 грилмайстор специалитети и над 70 вида прясно висококачествено месо очакват всички посетители на веригата

06.06.2023 10:00:00 | София

лого

Потребителите на мобилното приложение Lidl Plus имат шанс да спечелят 400 компактни грила на въглища при покупка на прясно пакетирано месо и риба от Lidl за минимум 15 лв. в един касов бон в периода 5-30 юни. Достатъчно е клиентите да сканират приложението на касата, след което да потвърдят отново в него своето участие в томболата. Под мотото „Наслади се, лято e!“ майсторите на скарата ще могат да избират oт над 70 вида прясно пакетирано месо и риба от собствените марки на веригата с медал за най-високо качество.

За първи път сред 17-те специални грилмайстор предложения за лятото веригата предлага и два вида маринована риба за скара. За любителите на сочните грил специалитети ще има и винаги прясно свинско, пилешко и телешко месо от постоянния асортимент на Lidl. Месните продукти на веригата се отличават като единствените в България със сертификат от световния лидер в контрола на качеството SGS, който гарантира, че те са произведени при спазване на високи изисквания за произход и безопасност. Освен това, те са опаковани в защитна атмосфера, което ги запазва свежи.

Високите стандарти за качество на прясно месо от Lidl под собствената марка „Порция свежест“ са оценени и от потребителите в България. Те получиха медал за качество QUDAL от независимо проучване на швейцарската организация ICERTIAS (International Certification Association GmbH), проведено сред 1200 българи през март 2022 г.

Пълните условия за участие можете да видите на Игра - www.lidl.bg.

За контакт


Сподели

Покажи още