Само тази седмица над 20 предложения за риболов на топ цени в Lidl

29.04.2023 10:00:00 | София

logo

Любителите на риболова имат повод да поставят силно начало на сезона с над 20 предложения на топ цени, налични от първи май във всички 118 магазина на веригата в страната.

Под мотото „Винаги готов за риболов“ Lidl предлага на своите клиенти различни видове въдици, както и макари със свободен ход и за спининг на топ цена от 34.99 лв. Сред тематичните предложения са и цели комплекти за риболов, които включват балансирана телескопична въдица с професионално навита корда, принадлежности и практична чанта за носене, на обща цена за комплекта от 59.99 лв. Само за 29.99 хоби-риболовците ще могат да се сдобият и с телескопична стойка за въдици с алуминиев триножник, както и с кеп за риболов с регулируема дължина на дръжката до 185 см.

Специалната риболовна тема е част от последователните действия на веригата да предлага на своите клиенти разнообразие от висококачествени хранителни и нехранителни продукти на оптимални цени. Предложенията са сезонни и съобразени с навиците и нуждите на българските потребители и отговарят на очакванията им за оптималното съотношение между качество и цена, което е неизменна част от бизнес модела на веригата.

С новите тематични предложения Lidl отговаря и на динамичните потребителски нагласи, като им дава още една възможност да прекарват пълноценно време сред природата.

По повод специалната селекция от продукти за риболов, от Lidl обръщат внимание на всички любители на риболова, че за да се наслаждават устойчиво на своето хоби, следва да пазят видовете по време на размножителния им период. Пълна информация за сроковете на забраните за риболов през 2023 могат да бъдат открити на сайта на Министерството на земеделието.  

За контакт


Сподели

Покажи още