Само в Lidl: 16 топ предложения на Parkside Performance за домашния майстор

15.05.2023 10:00:00 | София

лого

16 топ предложения с марка Parkside Performance предлага Lidl на домашните майстори. Дългоочакваните инструменти и принадлежности от високия клас включват акумулаторна бормашина, ъглошлайф, саблен трион, ръчен циркуляр и други незаменими артикули за всяка работилница. 

След като бяха представени за първи път в България на рафтовете на Lidl в края на миналата година, инструментите Parkside oт серията Performance се превърнаха в едни от най-търсените придобивки за майсторите, независимо дали се занимават професионално или любителски с домашни ремонти. Сред най-атрактивните продукти, които ще бъдат на разположение само в Lidl тази седмица, е акумулаторен ъглошлайф със стабилен корпус от алуминий и противоплъзгащи меки дръжки. Подходящ за всички  разпространени дискове с диаметър до 230 мм, ъглошлайфът на Parkside Performance се предлага на топ цена от 229,99 лв. Сред ексклузивните предложения са и акумулаторен саблен трион за лесни срезове в дървесина, пластмаса, метал и леки строителни материали, само за 139,99 лв. (включително два допълнителни ножа), както и акумулаторна бормашина с вградена LED лампа, 2 скорости, 25 степени на въртящ момент, плавно регулируеми обороти и функция за бърз стоп – на цена от 169,99 лв.

Всички инструменти от серията Performance на Parkside са със сертификат за качество TÜV SÜD GS и се предлагат с пет години гаранция. Сред предложенията тази седмица са още акумулаторен ръчен циркуляр, прободен трион, ъглошлайф с плоска глава, многофункционална фреза, ударна бормашина и гръбна пръскачка за лесно и непрекъснато напояване или пръскане на вредители, плевели и растения. На рафтовете във всички 118 магазина на Lidl в цялата страна ще има и подходящи батерии и комплекти от батерия със зарядно устройство, както и още подходящи принадлежности за инструментите. 

Специалната селекция от висок клас инструменти е част от последователните действия на Lidl да предлага на своите клиенти разнообразие от висококачествени хранителни и нехранителни продукти на оптимални цени. Предложенията са сезонни и съобразени с навиците и нуждите на българските потребители и отговарят на очакванията им за оптималното съотношение между качество и цена, което е неизменна част от бизнес модела на веригата.

За контакт


Сподели

Покажи още