Средно 14 лв. седмично пестят клиентите на Lidl с „Двойно повече на същата цена“

Над 50 продукта са част от акцията на веригата през януари и февруари

18.01.2023 11:00:00 | София

лого

Средно 14 лв. седмично могат да спестят клиентите на Lidl благодарение на акцията „Двойно повече на същата цена“. През януари и февруари потребителите могат да избират от над 50 разнообразни хранителни и нехранителни продукта, които ги очакват в двойно количество, но на същата цена.

Акцията е част от цялостната политика на компанията да предлага на своите клиенти все повече възможности за бюджетно пазаруване и да им помага да пазаруват изгодно, без да правят компромис с качеството.

Всяка седмица този и следващия месец клиентите на Lidl могат да избират от 6 различни предложения, от които да вземат двойно повече на същата цена. Допълнително удобство е, че в селекцията продукти винаги се комбинират висококачествени продукти както за трапезата, така и за дома.

Голяма част от продуктите, включени в акцията, са от собствените марки на веригата – основният инструмент, с който Lidl предлага на своите клиенти доказано качество на достъпна цена. Сред предложенията за настоящата седмица 16-22 януари са различни видове топено сирене Pilos, шпеков салам Pikok от серията Pure, която включва само продукти по чисти рецепти без изкуствени консерванти и добавки, гризини със сусам Snack Day и др.

Специалните предложения „Двойно повече на същата цена“ ще продължат веднъж месечно и след февруари. В допълнение към тях ежедневно клиентите на веригата могат да се възползват и от продуктите, обозначени с Lidl цена. Тя включва атрактивни предложения с намалени или силно конкурентни цени и е още един начин, по който компанията помага на своите клиенти да оптимизират и да планират ефективно семейния бюджет. Важен помощник в тази задача е и Lidl Plus, който предлага още изгодни оферти всяка седмица и с който потребителите могат да спестят минимум 10 лв. седмично.

За контакт


Сподели

Покажи още