Започва нова кулинарна седмица с немски специалитети в Lidl

Над 30 традиционни за Германия продукта ще зарадват потребителите у нас

16.10.2023 10:00:00 | София

лого

Lidl посреща палитра от немски специалитети с нова кулинарна седмица от днес до 22 октомври. Любителите на интернационалната кухня ще могат да опитат над 30 изкусителни продукта с немски вкус и качество, като голяма част от артикулите са изцяло нови предложения за клиентите на веригата.

Почитателите на месните деликатеси ще открият популярните наденички Братвурст, нарязан леберкез, шварцвалдска шунка, превъзходния деликатес за мазане Метвурст и още много други висококачествени месни предложения с немски вкус.

Всеки с афинитет към млечните продукти може да открие ароматно сирене Тилзит, както и пушено сирене на слайсове в различни вариации. Клиентите на веригата могат да поставят на своята трапеза и традиционното за Германия ястие Маулташен, което представлява тестени джобчета с пълнеж от свинско месо и спанак.

Тематичните седмици в Lidl дават възможност на клиентите да се запознаят с традиционни продукти и деликатеси, характерни за различни държави или регион. Сред тях са добре познатите азиатска, френска, италианска, гръцка, мексиканска, американска и др. седмици. По този начин потребителите се впускат в едно гастрономично пътешествие по света, от уюта и комфорта на собствения си дом.

Разнообразието от кулинарни изкушения в Lidl дава възможност на всеки да се потопи в културата и обичаите на различни страни и да се докосне до тяхната кухня и характерни вкусове.

За контакт


Сподели

Покажи още