Lidl с разнообразни предложения за специфични хранителни режими

В грижата за своите клиенти oт 25 до 31 юли веригата предлага разнообразие от продукти за различните начини на хранене

25.07.2022 12:00:00 | София

Лого

От понеделник, 25 юли, Lidl предлага разнообразни продукти, подходящи за хора със специален начин на хранене. Клиентите на веригата ще могат да открият както множество вегетариански и веган идеи за трапезата си, така и продукти без глутен и лактоза, с които да приготвят вкусни ястия.

Апетитна пица,  шоколадови бисквити и изкушаващ ароматен лимонов кекс без глутен са само част от изкушенията, на които клиентите ще могат да се насладят. Тези, които не консумират млечни продукти, могат да опитат от вкусното масло без лактоза на собствената марка на Lidl – Pilos. А тези, които избягват месните продукти или искат да разнообразят седмичното си меню, могат да намерят решение сред богатия асортимент на климатично неутралните продукти от собствена марка Vemondo. В нея са включени различни веган и вегетариански предложения като тортелони с различни пълнежи, които само за 3-4 минути се превръщат във вкусна вечеря. Вегетарианските наденички от серията, във виенски или немски стил, са чудесни за приготвяне на грил или тиган и ще впечатлят всеки на трапезата.

През тази седмица почитателите на здравословния начин на живот ще могат да открият в Lidl и уред за сушене на плодове, зеленчуци, билки, месо и риба, който дехидратира продуктите и същевременно запазва всички полезни вещества в тях.  Изсушените плодове и зеленчуци са не само здравословен, но и практичен вариант да съхраним богатите летни вкусове за предстоящите зимни месеци. Добрият вкус на продуктите зависи не само от състава им, но и от начините, по които те се съхраняват, затова Lidl предлагат различни видове съдове, в които клиентите да сортират своите храни. Стъклените купи и кутиите за съхранение ще улеснят всеки в кухнята при разпределението на продуктите в хладилника или камерата и запазването на свежия вкус и аромат за по-дълго време.