Клиентите пестят минимум 60 лв. с нова акция на Lidl Plus

19.04.2023 10:00:00 | София

logo

Lidl стартира специална акция “1+1”, която ще даде нови възможности за изгодно пазаруване на своите клиенти. До края на юни потребителите на Lidl Plus ще могат да спестят минимум 60 лв. чрез купон за различен продукт всяка седмица, от който да закупят два броя на цената на един.

С всеки купон „1+1“ клиентът може да закупи минимум две опаковки на цената на една или най-много четири опаковки на цената на две. Акцията ще включва основни млечни, месни и други продукти, които всяко домакинство традиционно потребява.

Акцията стартира тази седмица с деликатесна варена шунка Dulano на цена от 5,29 лв. за две опаковки от общо 300 гр, вместо 10,58 лв. Висококачествената деликатесна шунка e под собствената марка на Lidl за колбаси – Dulano, и е произведена от 95% месо. Както всички собствени марки колбаси на Lidl, тя не съдържа механично обезкостено месо (МОМ), защото то е предпоставка за използването на повече консерванти, овкусители и сгъстители.

Специалната акция „1+1“ е една от многото възможности за допълнителни отстъпки на Lidl Plus, чрез които потребителят може да спести минимум 10 лв. седмично. Сред другите предимства на приложението са дигитална касова бележка, рецепти от шеф готвачите Манчев и Шишков, достъп до седмичната брошура, полезна информация за работното време на магазините и др.

Наред с атрактивните оферти на мобилното приложение, Lidl всяка седмица предлага десетки продукти с високо качество и изгодна „Lidl цена“ и намаления от 20 до 50%, а понякога и до 70%. Така компанията помага на своите клиенти да оптимизират разходите си и да планират ефективно семейния бюджет.

За контакт


Сподели

Покажи още