Lidl намалява цените на близо 150 продукта с до 30%

Основни храни като яйца, масло, сирене и кашкавал са сред намалените продукти

14.06.2023 10:00:00 | София

лого

Лидл България сваля трайно цените на близо 150 продукта. Намаленията варират между 3 и 30% и включват основни храни като масло, сирене, кашкавал, кисело мляко, яйца, различни консерви, както и нехранителни продукти като козметика, перилни препарати и др.

„Започнахме поетапно да намаляваме цените на редица продукти още през май и ще продължим. Сред причините за това са успокояване на инфлационните процеси, което вече видяхме в страните от Западна Европа, а вече се усеща и в България, спадът в цените на някои суровини и като цяло на доставните цени на продуктите. По този начин още веднъж изпълняваме ангажимента си към нашите потребители да бъдем веригата, която предлага едни от най-изгодните цени на пазара, без това да става за сметка на качеството“, каза Драгомир Илиев, управител „Стоково снабдяване и маркетинг“ на Лидл България.

Намаленията на цените засягат продукти както от собствени за веригата марки, така и на други търговски марки. Това е поредната възможност за бюджетно пазаруване, която компанията дава на потребителите, наред с разнообразните промоции и специални оферти, които предлага ежеседмично. Сред другите такива възможности за оптимизиране на семейния бюджет са многобройните продукти, обозначени с „Lidl цена“, което означава, че са с намаления до 50%; акции като “Lidl сваля цените“, при които за един месец цените на около 50 продукта се намаляват с до 50%; седмични акции с XXL опаковки на по-изгодна цена, и др.

Допълнителни възможности за изгодно пазаруване предоставя и мобилното приложение Lidl Plus, като всяка седмица предлага различни купони със специални оферти и намаления, които могат да спестят около 10 лв. седмично. Актуална за потребителите на Lidl Plus в момента е и промоционалната кампания „1+1“, която всяка седмица предлага различни качествени продукти – два на цената на един.

За контакт


Сподели

Покажи още